1 Mayıs 2020 Cuma

meydan okuma-12 - Hangi günü hangi yemeğe benzetirim

Baya düşündüm ama ne yalan söyleyeyim pek aklıma gelen bir şey olmadı . Standart bir çalışma ve evde kalma düzenim yok malum . Pazartesi mesela yulaf ezmesi muz ve süt karışımı olabilir tatlımı tatsız mı belli değil yedik mi yedik doyduk mu doyduk . 
Salı fırında karışık kızartma bol yağda kızartmaya benzemez az yağlı lezzeti fena değil. 
Çarşamba hazır yufkadan börek olsun lezzete adım adım yaklaşan. 
Perşembe kaşarlı kızarmış ekmekli domates çorbası olmalı . 
Cuma beşamel soslu elbasan tava mmm yeme de yanında yat yarın tatil çünkü :)
Cumartesi bol çeşitli mangal partisi et,tavuk,patlıcan salatası,közlenmiş soğan ve daha neler neler hayal gücünüze kalmış.
Pazar peyniri uzadıkça uzayan künefe , bugün hiç bitmesin, aman sabahlar olmasın .
Pazartesi şalım için gelen ip elime ulaşacak diye umuyorum. 

5 yorum:

  1. nasıl lezzetli bir hafta :))
    şal benimde yarım

    YanıtlaSil
  2. oooo elbasan tavaaa bir osmanlı yemeği, evde yapıyon he tarifini yazsan yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam senin için yazıp yayınlarım yakında :)

      Sil
  3. Firmamız Emniyet nakliyat olarak da Kayseri evden eve nakliyat  hizmeti sağlayan Kayseri Emniyet Evden Eve Nakliyat uygun ve kaliteli şehir içi ve şehirlerarası taşımacılık hizmeti sağlamaktadır. melikgazi,kocsinan,talas ilçelerinde ofisleri bulunan işletme tüm türkiye içerisinde hizmet sağlamaktadır.
    Kayseri Asansörlü evden eve taşıma yerel ve kentler arası Kayseri evden eve nakliyat hizmetleri alanında daima yenilikçi şirketler içinde yer almaktadır. Evden eve taşıma Sektörde meydana getirdiği araştırmalar ile daima en iyi evden eve taşıma hizmetini veren bir firmadır. Müşterilerin isteklerini çözümleme ederek en doğru hizmeti veren firmamız tamamen alan kişi memnuniyetine odaklanır. Yapmanız ihtiyaç duyulan tek şey firmamızı arayarak taşınma gününüzü söylemek gerisini bizler hallederiz. kayseri evden eve nakliyat  kayseri evden eve nakliyat Taşımacılık ihtiyaçları bulunan kişi, kurum veya kuruluşların bu ihtiyaçlarına profesyonel çözümler üretmek için hizmetinizdeyiz. Özellikle banka çalışanlarının ihtiyaçlarına özel teklifler sunmaktayız.

    YanıtlaSil