10 Mayıs 2013 Cuma

yoğurdum nasıl olmuşş

 Sütümüzü önceki yazıda hazırlamıştık mayalık yaklaşık 1 kaşık yoğurdumuzu süte kapatacağımız kapağa sürüyoruz.Kapağı kapatıp tenceremizi (benimki cam kap) sıcak bir yere sarıp sarmalıyoruz,ben sofra örtüsüne sarıp üstünede bir battaniye attım.
5-6 saat sonra açtığımızda yoğurdumuz hazır.Bu güzel yöntem için kızımın öğretmenine sonsuz teşekkürler..Afiyetler olsun sizlerede:))

3 yorum:

  1. Eline sağlık canım, ben de deneyeceğim inşallah..

    YanıtlaSil
  2. bu yöntemi ilk kez duyuyorum, mutlaka deneyeceğim, paylaşımın için teşekkürler :) bu arada afiyet olsun

    YanıtlaSil