9 Mayıs 2013 Perşembe

içimden geldii

 Tam buğday ekmeklerim.Normalde makinada yapıyordum ama bu defa çiçek gibi yaptım hamur makinada tabi:)Böyle güzel oldu diyetede uygun minik sanviç ekmekleri:))
 Bu da sevgili mikserim,sadece bakalım deyip alıp çıktığımız mikser:) Ama konu o değil konu üstündeki fiyonk;)Annemin mutfağımın küçük camı için diktiği şeker perdenin tutturma şeysi olan fiyonk benim nette gezerken gördüğüm şekilde mikserin kablosunu toplayıverdi..Nasıl ama bence düşünen güzel düşünmüş eh bende güzel uygulamışım:))
 Dikilmek için bekleyen menekşelerim . Hepsi aynı renk çünkü bir arkadaşımın kızı yanlışlıkla sehpayı düşürünce menekşem parçalara ayrıldı. Bu yapraklarda benim kurtarabildiklerim.
 Yeşil çay demleme aparatı,adı neyse artık:)Güzel demliyo çayı:)
 Buda benim çok değerli fincanım.Yıllar önce yapılmıştı kardeşim ve benim için.. Resimde bizim lise yıllarındayken çekilen fotoğrafımız :)
Geçen cuma günkü tartı fotoğrafım ben iyi alıştım bu tartı fotoğraflarına :)

2 yorum:

  1. merhabalar sitenizi şans eseri gezinirken buldum izlemeye aldım,bende sizi beklerim
    www.kendimceseyler.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Gonca Hanım, ekmeğe bayıldım yani uzanıp alıveresim geldi.. Maşallah.:) Bu arada fiyonklu toplama hadisesi çok iyi, son derece estetik durmuş, güzel fikirmiş gerçekten;) onun dışında Menekşelerin zamanı gelince ekersiniz, biz de zevkle bakarız büyüyüşüne tanık oluruz daa en çok lise yıllarında çekilen fotoğraf beni gülümsetti gerçekten:).. insan Hey gidi günler diyor değil mii:) sevgiler.

    YanıtlaSil