12 Aralık 2013 Perşembe

yine ortaya karışık

Her ne kadar yeni ip almak yok desemde kendime almak zorunda kalıyorum,yani şartlar öyle gerektiriyor.Almak zorunda kalıyorum işte napayım :))

 Tabi arada yeni tığ ve şiş takviyeside yapmak lazım..
 Bu aralar bere örme derdindeyim bir kızıma bir kendime..Kocişkomada ördüm tabiki de resmi yok düz siyah 2 ters 2 düz....Kızımınkini 9 ilmek başladım artırarak ördüm.Kenarlarına saç takıcaz bakalım bitmişi nasıl olur..
 Aylardır 68-69 arası gidip geliyorum.Mamafih cancağızım gitmiyor bir türlü bu 8 kilo,yapıştı kaldı üzerimeee:((
 Bere demişken gladyatör beremizin ikincisi..İlki küçük gelmiş küçük beye.
 Bu muhteşem şalı arkadaşımın annesi örmmüş benim anneme hediye.Nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok maalesef.Ama yapan elleri saygıyla öpüyorum:))
 Buda benim kendime örüp bitiremediğim bereciğim.Aslında bitti fakat dikemedim..Eh ne derler ''terzi kendi söküğünü dikemezmiş'' Kaşla göz arasında kendimi terzi yapıverdim ya,tebrik ediyorum şahsımı..Nasıl bir cümle oldu anlamadım :P
Dün nöbetçi idim camdan bakarken çektim fotoğrafı..Kar öyle güzel yağıyordu ki...

5 yorum:

  1. Örgü kışın vazgeçilmesi ellerine sağlık ,kilo işi zor yaş ilerledikçe gitmez yapışır insana hep diyette olmak lazım ama zor ne zaman yiyeceğiz değil mi? annenize hediye edilen şal firkete işi bende yapmıştım aynısından çok güzel oluyor güle güle kullanılsın...senin berenin sıcaklığı ,yumuşaklığı ta buradan farkediliyor,renkler harika,sevgiler,hayırlı cumalar...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim:)evet kilo işi zor 30 dan önce çok kolaydı halbuki şimdi gram gram gidiyor.Şal çok hoş firkete işi yapmadım hiç ama eminim zevklidir.Sizete hayırlı cumalar :))

    YanıtlaSil
  3. İyi günler elinize sağlık güzel örgüler ve zamana kıymet veriyor sunuz :) birşey sormak istiyorum gladyatör bere kaç yaşına göre ördünüz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. .Gladyatör bere 23 yaşındaki kardeşim içindi yani yetişkin diyebiliriz. Sayılarını hatırlamıyorum ama başka sorunz varsa yanitlamaya çalışırım :)

      Sil