24 Temmuz 2013 Çarşamba

sağlık olsun

 Ay çok korkuyorum napıcam ben derken sonunda gittim.Korkumu falan yenmedim tabi ki aldım yanıma kocişi kankimi tuttum üçbuçuk ata ata diş doktorunun yolunu..Sorun ne mi?diş kökümde ufak bi kitle vardı 1 senedir fazladır kime gitsem benim işim değil deyip gönderdi beni,implant yapmak istediler ama ben istemedim.En sonunda çene cerrahı arayışım son buldu meğer ne kadar yakındaymış yoksa İstanbul yolları taştan deyip düşecektim yollara.Ama neyse ki o kadar uzağa gitmeme gerek kalmadı(uzak dediğimde 1 saatlik yol)ama neyseki Gölcük'te işini çok seven ve çok düzgün yapan bi doktorum oldu.Tabi hala korkum geçmedi ama sorundan kurtuldum.Hadi bana ve etrafımda kafasını şişrdiğim herkese geçmiş olsun..
  Resim eski biraz geçen haftadan sanırım kocişin sayesinde yakında falcı olup çıkarım ben,timsah fincanımda tabiki olmazsa olmazım yeşil çayım :))
 Veee buda kocişin deyimiyle manyaklıkta son nokta hastanedeki dolabım için dolap düzenleyicim..Dolabımı düzenleyincede resmini çekerim.Nasıl olmuş sizce?

ve ve ve tartıda son durum bu sabah itibarıyla,tabi dün akşam aç kalmamında bir etkisi vardır sanırım.

5 yorum:

  1. geçmiş olsun... inşallah çarçabuk atlatırsınız... düzenleyici de çok şirin gözüküyor.. ben de okuldaki dolabım için yapmalıyım buna benzer bir şeyler..

    YanıtlaSil
  2. belli yatılı okul görmemiş kocan yoksa düzenleyiciye bakış açısı bambaşka olurdu :) çok geçmiş olsun umarım sıkıntı kısa sürede geçer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım.. aslında yatılı okumuş kociş ama napıcan erkek milleti iştee:))

      Sil
  3. Merhaba canım,
    Bloğunu yeni keşfettim ve çok beğendim.
    Bu arada sizi izlemeye aldım, bana da beklerim.
    http://fatoscatadlar.blogspot.com/
    Güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle,
    İzmir'den kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil