25 Nisan 2013 Perşembe

Yazı yazmak

Kitap okumayı çok severim ben , yazı yazmayıda ama bloğuma bakıyorum yeni yazı eklemeye gelince tıkanıp kalıyorum .. Bizim nesil kağıt kalem kullanmaya alışmış ya , kalemin kağıtta dans edişi ooofff sildim izi kaldı yine diye üzülmek , karalama yazıp temize çekmek , düz beyaz kağıdın altına çizgili kağıt koyup düzgün yazmak için uğraşmak...Bu güzellikleri unutmuşum sanırım:) nasıl mı fark ettim  birkaç gün önce yazıcıda mürekkep bitmiş yazdırmak istediğim listeyi kendim yazmak zorunda kaldım :D Meğer ne çok özlemişim kağıt , kalem , silgi üçlüsünü .. Bakıyorum kızıma bazen ödev yapacağım deyip pc nin başına geçiyor , Word de yada power point te hazırlayıp  kalkıyor , hmm birde flash bellek var tabi okula götürmek için..Bu arada İspanyolca dersi olmasın diye dert yanıyor niye mi öğretmen çok yazı yazdırıyor diye..Bazen düşünüyorum bizler mi çok şey kaçırdık , gençler mi çok şey kaçırıyor diye...Sizce hangisi ?

Yazı neyi anlatıyor resim ne alaka demeyin , malum diyetteyim bu fotoğraf içler acısı halimi anlatıyor .. Diyete başlamadan öncesi yani 77 kg. olduğum zamandan bir fotoğraf şimdi 72-73 arasındayım fotoğrafımı çekip şu an ki halimide ekliycem :) İnşallah 60 kiloya indiğim günleride görürüz hep beraber ... Hadi bana kolay gelsin :))

2 yorum:

  1. hahaha çok tatlısın fotoğrafa bayıldım kilo, saç baş her şey geçici keyfimiz yerinde olsun yeterki. yazı yazmayı artık neredeyse unutmuşum elime kalem alınca bir süre sonra yazı dalgalı eciş bücüş bir çizgi halini alıyor ve ne yazık ki kalem tutmak yerine işaret parmağı ile sağa sola çekiştiren bir nesil yetişiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bendede aynı durum var bugün bi dilekçe yazdım çivi yazısı gibi :)

      Sil