24 Mart 2013 Pazar

örgümü yemekmi...

 Kuzu hamur yoğurmaya pek meraklı tabiki bu durumdan faydalanmak lazım..Yavaş yavaş öğrensin mutfak işlerini:))
 Blog başlığı örüyorum ama bu ara yiyeceklerden gidiyoruz hayırlısı bakalım:))Prenses kuzunun sınıf arkadaşları konuğumuz oldular annelerle her ay toplanıyoruz bu haftada bizdeydik,tabi bütün sınıf değil kafa dengi olanlar diyelim...Bütün sınıfı ağırlamak bir hayli zor olurdu sanırım:))
 Muffinleri kızım yaptı sayılır:)
 Yine favorim haşhaşlı peksimet..Yaparken resimlerim demiştim ama yoğunluktan unuttum bir dahaki sefere artık;)
 3 katlı patates salatası,ilk defa kek kalıbına yaptım güzel oldu...
Bonibonlu kurabiyeler,tarifi burada ama bir püf noktası varmış deneyerek buldum:)160 170 derecede pişirmek gerekiyormuş ben dalgınlıkla 200 e ayarlayınca fırını bonibonlar çatlayıverdi...
 Bol yeşillikli etsiz çiğ köfte:))
 Koko star kurabiyeler,içinde Hindistan cevizi var.Tarifini internette buldum:))
 Sosisli milföyler,görüntüsü nasıl yapıldığını anlatıyor sanırım milföyü dörde böldüm sosisleride iki yanından artı şeklinde kesip kürdanla tuturdum:))
Tatlımız uydurma bişey oldu irmik tatlısı,çilekli puding ve en üstte bitter çikolata sosu:))Çocuklar bayıldı:))Bugünlük bu kadar benden elimde yarım örgüler var tabiki her zamanki gibi,biter bitmez paylaşıcam inşallah:))

1 yorum:

  1. merhabalar yaptıklarınız enfes görünüyor. hepsi birbirinden güzel. bu resimlere bakınca sizin sınıfta olmak istedim. şaka bir yana herşey çok güzel görünüyor ellerinize emeğinize sağlık

    YanıtlaSil