7 Mart 2013 Perşembe

Dün,bugün

 Bu aralar işyerndeki yer değişikliğimden dolayı kendimi iyi hissediyorum..Bir sürü olumsuzluktan kurtuldum hafifledim:)Bu gülen yüzlü patikler yine örgü cafeden etkinlik ürünü..Örmek istediğim o kadar çok şey varki ama zaman herşeye yetmiyor,ama bundan sonra daha fazla zamanım olur nöbet sayım biraz artttı ve tabiki izinlerimde arttı tuttuğum bütün nöbetlere izin kullanıyorum artık.Tabi izinlerdde çarşı pazar gezmekten zaman bulursam oturup örgüde örebileceğim :))
 MPG diyetim güzel gidiyor şimdilik öğünlerime sürekli dikkat etmeye çalışıyorum:))
Diyet olunca bitki çaylarıda önemli tabi,gerçi ben hep sevmişimdir çeşitli bitki çaylarını.Bu süzgeçide geçenlerde aldım çok kullanışlı...

2 yorum:

  1. Nöbet tuttuğuna göre ya sağlıkçısın ya da asker-polis gibi güvenlikçi. Ben de hastane eczacısıyım. Şu an nöbet durumum yok, işyerinde bir değişiklik oldu. Ama ondan önce icapçı nöbet tutardık. Bir hafta sonu cuma eve gittikten sonra pazartesiye kdar 7 defa hastaneye gitmiştim. Daha da eskiden, SSK zamanında, icapçı olurduk, bir cuma günü gece yatıncaya kadar 5 defa hastaneye gitmiştim ki, tek güne rekorum budur:) SSK zamanında sayıca fazlalaşınca nöbet de tuttuk. Ama o zamanlar ne nöbet sonrası izin ne de para alamazdık. Bedava bedava nöbetçi olduğumuz gün 33-36 saat arası çalışırdık, şaftımız kayardı:) Bir de vatandaşın "sen benim paramla burada oturuyorsun" azarını işitirdik. Amaaaan, derler ya, "Allah eksik de etmesin, muhtaç da etmesin" aynen katılıyorum, hatta bu bizzat sağlıkçının kendisi için de geçerli bir laf:)) Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru tespit sağlıkçıyım :) hatta Afyon'dada çalıştım devlet hastanesinde..ama şanslıyım sanırım kapalı birimde çalışıyorum...bir süre serviste çalıştım ama insanlarla uğraşmak zor eniyisi mümkün olduğu kadar uzak durmak...sevgiler :))

      Sil