13 Ağustos 2018 Pazartesi

Yine nöbet yine diyet

Yine nöbetçiyim gecenin en karanlık saatleri ve oturuyorum az sonra takipleri almaya çıkarım sonra da dinlenmeye geçerim.
 çalışmalar iyi gidiyor.

Merserize bluz örmüştüm kendime geçen sene. Kollarını falan pek beğenemedim söktüm yeni motif ekledim düzelttim nihayet içime sindi.
 kişisel hem diyet takibi için iki instagram hesabım vardı kişisel olanı kapatıp diyet hesabımı kisisele çevirdim hem sadelesmis oldu hem de hesaplar arasında geçiş yapmaktan kurtulmuş oldum. Beklerim her zaman takip etmek isterseniz :)) @goncacengizozkan
posted from Bloggeroid

28 Temmuz 2018 Cumartesi

Gaps diyeti

 bayramından sonra gaps diyeti yapmaya başladım. Aslında herşey bir arkadaşımın gaps diyetini araştırıyor olması ve beni araştırma işine sürüklemesiyle başladı. Çeşitli sayfalara bakarken instagramda gaps diyeti ile ilgili birkaç sayfayı takip etmeye başladım ve @gaps.diyetisyeni sayfasından çekilişle bir ay online diyet kazandım. Tercih yapmam gerekiyordu normal diyet mi gaps diyeti mi ? Tabi ki Gaps diyetini tercih ettim.

Bu kadar içine girmişken kitabını alıp okumasam olmazdı tabii. Diyeti çok uzun anlatamam sayfalar yetmez ;) bayram dönüşü 70.8 olan kilom su an 67 :))
posted from Bloggeroid

6 Temmuz 2018 Cuma

Aaa yine nöbet :|





En son nako bonbon lüks iplerimle tutacak öreceğim yazmışım. Tutacaklar örüldü daha başka örgüler de ördüm. Kitap okudum birkaç tane. Ve yine nöbetçiyim bugün. Senelik izin öncesi son nöbetim. Haftaya tatilde olacağız inşallah.

posted from Bloggeroid

18 Mart 2018 Pazar

Nöbetçiyim ben yine :)


Yine aldım rengarenk nako bonbon lüks ipleri. Bu ara tutacak örmeye takıldım. Ama çok şeker değil mi her biri ayrı güzel.

Bu kış motif etkinliğinde hırka örüyoruz demiştim. Ilk paketim sevgili Elif abladan geldi hem de Kocaeli ' den. Sağolsun ellerine emeklerine sağlık her bir hediye ayrı değerli benim için.

Ve ikinci paketim sevgili Zeynep'ten Kayseri' den geldi. Öyle güzel bir paket hazırlamış ki hala fotoğrafa baktığımda yüzüme kocaman bir gülümseme yayılıyor.

posted from Bloggeroid

15 Mart 2018 Perşembe

Yeni yazı ...


Bu aralar malum kış ayları annemde yanımdaydı bol bol örgü ördük. Ben tabi daldan dala modunda olduğumdan bir motif bir kazak ay yelek öreyim Ah bu tutacak çok sevimli derken bir sürü yarım orgumle hayatıma devam ediyorum. :))


Motif etkinliğinde gelen motiflerimi sağolsun annem birleştirdi. Bu defa battaniye yapmadık hırka örüyoruz.

Ve tabi ki kitap okumaya devam ediyorum. Kış okuma etkinliği bitti puan hesaplayamadim. Ama çok önemli değil önemli olan arkadaşlarla etkinliğe katılmak ve okumak. Şimdi bahar okuma şenliği başladı kategoriler belli www.nilgunkomar.com da görebilirsiniz. Ama ben bi defa kategorilere uygun kitapları belirlemedim. Aklıma estiği gibi okuyup sonra kategorilere yerleştirmeyi düşünüyorum.

Semerkant dün bitti. Konu İran'da geçiyor. Önce Ömer Hayyam ve Hasan Sabbah' tan bahsediyor ikinci bölümde ise rubaiyat peşinde yaşanan maceralar yer almış. Güzel bir kitaptı.

posted from Bloggeroid