6 Aralık 2017 Çarşamba

6/12/2017


Çok okuyormuşum gibi çek panpa :))
Eski postlardan bazılarında fotoğraflar yok gitmişler kim göndermiş tabi ki ben :( bir anlık dalgınlıkla sildim google fotoğraflarımı halbuki silmeyebilirdim ama oldu artık yapacak bişey yok.






Kitaplar güz okuma şenliği 2017 kapsamında bitirdiklerimden ikisi yalnızca. #rotasizseyyah dünyayı gezmek isteyen herkesin okuması gereken bir kitap. Güzeldi ama daha çok gezi rehberi gibi.
#veronikaolmekistiyor ne diyebilirim ki Paulo coelho yine başarılı çok güzel bir kitap yazmış. Akıl hastanesinde dolaşırken hayatınızı gözden geçireceğiniz bir kitap.
posted from Bloggeroid

29 Eylül 2017 Cuma

Blogger olmak ...

Blogger olmak yazmayı gerektirir yazmıyorsun bari bir iki fotoğraf at bloga değil mi ama ...

Bu kitap a101 den çok uygun fiyata aldığım dört kitaptan birisi. Çok ilgimi çekti kapağı. Okurken ilk başlarda sıkıldım biraz ama sevdim. Hani bir örgüye falan başlarken üstüne ilk kim kalkarsa ağır kanlı biriyse eyvah yavaş ilerleyecek denir yada hızlı bir insansa iyi çabuk bitecek denir. Bu kitaba başladığımda üstüne kim geldiyse yavaş ilerledi. Bir ilkokul öğretmeninin hayatına giren bir öğrencisi ve onun ailesiyle bölünen yalnızlığını , yaşadığı hayal kırıklığını güzel anlatmış kitabın yazarı.


Hiç okunacak kitabım yokmuş gibi bu güzel kitabida gorumcemden ödünç aldım. Okuyorum güzel bir kitap. Ikı kitabı beraber okuyorum. Hatta bir tane daha başlasam iyi olacak. ..
posted from Bloggeroid

23 Temmuz 2017 Pazar

Yeni yazı

Çok mu üşengecim acaba taaa mayısta yazmışım bloguma. Ayipladim kendimi şu an...

Ikı ayda insülin direncini yendim Tsh ım normale indi çok şükür.

Hala yazlık bluzumu bitirmeye çalışıyorum :))

Bahar okuma şenliği sona erdi , yaz okuma şenliği başladı.

posted from Bloggeroid

16 Mayıs 2017 Salı

Bu aralar ...


Tekne kazıntısı kardescigime söz yaptık. Minnak gelin hanım kızımız da bu kesecikleri hazırlamış bize,ne kadar tatlışlar değil mi :))

Söz yapıp geldikten sonra ki kilom. Birazcık gayret edip 70 e indim bir ayda.

Ama durum vahim. Endokrine gittim azcık insülin direncim varmış Tsh biraz yükselmiş d vitamini seviyem düşmüş. Diyetisyenden diyabet diyetimi aldım. Başlangıç kilom cumartesi itibariyle: 73 kg

posted from Bloggeroid

20 Şubat 2017 Pazartesi

Kış okuma şenliği


Okuma şenliği fena gitmiyor aynı anda birkaç kitap okumaya alıştım. İlk başta karışır birbirine zannettim ama karışmadan gidiyor hemde daha eğlenceli :)

Bugüne kadar 4 kitap bitirdim 40 puan 1155 sayfa okumuşum toplam 51 puan. Umarım ikinci yarı daha verimli geçer.

posted from Bloggeroid

Virüs şal , kitap

Havalar hala soğuk tam biraz güneş açtı derken bulutlar,yağmurlar...günler iş,ev,örgü,spor derken geçip gidiyor. Virüs şal başladım adıda tam kışa uygun oldu.


Ara sıra nöbet tutuyorum gece 12/4 arası en sevdiğim saatler. Herkes uyumuş sayılır tabii arada çocuk ağlaması olmuyor değil nescafe mi kitabımı alıp uzun oturma saatleri. Hele birde nöbet hareketli geçmişse ayaklarda hafif bir zonklama hali paha biçilemez...

posted from Bloggeroid

14 Şubat 2017 Salı

Bitmeyen doğumgünü


Süveterler bitti yerini buldu. Bir tanede kız için ördüm yine kalan iplerle.

Yakında yerini bulur bu cici süveterde.

Bu sene hiç aklımda yokken doğum günü kutladım. Bitmeyen hediyelerim oldu. İlk hediyem eşimden. Zülfü Livaneli'nin son kitabı huzursuzluk. Sonra sevgili Nesrin'den kahve fincanları.

Ve kargodan gelen sürpriz annem küçük kardeşim ve kız arkadaşından. Eee dile kolay 40 yaşıma girdim ve bir hayli şaşaalı bi giriş oldu.
posted from Bloggeroid

19 Ocak 2017 Perşembe

Erkek çocuk süveteri


Iki yakışıklıya süveter örüyorum. Küçük olan bitti. Büyük olanın arkası bitmek üzere sıra önünde.

Elimde ki yünleri bitirme yılında emin adımlarla ilerliyorum. Mutluyum.
posted from Bloggeroid

2 Ocak 2017 Pazartesi

Kış okuma şenliği

Eskiden pinuccia düzenlerdi, son iki etkinliği Gül Özdemir düzenlemişti şimdi sevgili Nilgün düzenliyor. Tabi ki motifciler olarak bizlerde yardımcı olacağız kendisine. Aslında kendi aramızda devam ettirelim diye düşündük ama etkinliği seven ve katılmak isteyen pek çok kitap sever var. İnşallah bol katılımlı güzel bir etkinlik olur.

Ben yine el yazımla listemi hazırlamaya başladım. Yarın kitaplarımı belirlerim inşallah.
http://www.nilgunkomar.com/2017/01/ks-okuma-senligi-2017.html?m=1 sevgili Nilgün'ün blog adresi. Kitap okumayı seven herkesi bekliyoruz,daha önce kitap okumamış yada ben okumayı sevmem diyenleride bekliyoruz belki fikriniz değişir :)
posted from Bloggeroid