26 Aralık 2016 Pazartesi

Güz okuma şenliği puanım


Güz okuma şenliği dün itibariyle sona erdi.



Tabi ki yine listenin üzerinde düzenledim okuduğum kitapları. Biraz geç başladım ve iş ,nöbet ,örgülerim derken fazla kitap okuyamadım. Yine de eğlenceli geçti malum katılımcılar arasında motifçi arkadaşlarımda vardı.

Fotoğrafta olmayan Fadiş var birde.
Toplam okuduğum sayfa sayısı 2089
Alfabetik sırada 4 kitap :70 puan
Ve diğer 4 kategoriden birer kitap 40 puan
Toplam puanım 130 yapıyor.
posted from Bloggeroid

20 Aralık 2016 Salı

Motifler bitti gitti

Birinci ay motifleri bitirdim ve hatta yerine ulaştı bile.

Bu süveteride araya sıkıştırdım ve motiflerle birlikte yakışıklı bir delikanlıya gitti. Güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah.


Yünlerimi düzenledim gözümün önüne yerleştirdim. Bu kış bitirmek istiyorum inşallah. Her ne kadar ara sıra dayanamayıp yenilerini alsamda umudum var bitirebileceğime dair.
posted from Bloggeroid

11 Aralık 2016 Pazar

Başlıksız


Bazen dalıp gidersin pencereden dışarıya ,bakarsın havaya,ağaçlara ,insanlara... aklından geçenlere bakarsın. Belki söylenmemiş bir kelime bir daha asla söyleyemeyeceğin yada söylenmiş ama geri alamayacağın bir sözcük. Okumak isteyipte okuyamadığın kitap yada defalarca okuyup yine elinde olsa okuyacağın o eski kitap. Dalarsın bazen bakarken evinin penceresinden uzaklara, çocukluğuna ,gençliğine ,gerçekleşen hayallerine ,gerçekleşmeyen hayallerine... kimine oldu diye şükredersin ,kimine olmadı diye. Birkaç damla yaş süzülürken gözünden özlersin ....
posted from Bloggeroid