29 Ekim 2016 Cumartesi

Kitap,örgü


Oz bitti nihayet. Adam Fawer'den beklenmeyen performans. Bir daha ki kitabını alırmıyım bilmem, en azından ilk alanlardan birisi olmam eminim.

Gelsin yeni kitaplar yazacağım ama şeker portakalı seneler önce okuduğum bir kitap. Tekrar okumak istiyordum güz okuma şenliğine nasip oldu.

Aynı zamanda iki kitap okuyabilirmiyim ,test aşamasındayım.

Örgüsüz post kitap sevmeyen dost olmaz diyorum ki sanırım güzel atasözü oldu. Robası motifli gökkuşağı hırka başladım. Mavi renkli yakadan başlamalı hırkam bitti bu arada, düğmelerini dikip eklerim yakında sevgili bloguma.
posted from Bloggeroid

22 Ekim 2016 Cumartesi

Kitap,kitaplar

Çocukluğuma döndüm sanki.


Güz okuma şenliği kapsamında okuduğum ilk kitap. Adam Faver' den beklenmedik performans elbette ki negatif anlamda... seneler öncesinin oz büyücüsü kitap olarak çıktı karşıma. Neyse ki yazılar büyük ve masal gibi okunup gidiyor.

Ev boyanıp temizlendi ve en zevkli işlerden birisi kitaplık yerleştirme faslı yapıldı. Okunmuş ve okunmamış kitaplar ayrıldı etkinlik kitapları seçildi...
posted from Bloggeroid

18 Ekim 2016 Salı

Güz okuma şenliği








http://fgofilmdizianime.blogspot.com.tr/2016/10/guz-okuma-senligi-2016.html?m=1 güz okuma şenliğine katılayım dedim sevgili Nilgün ve Nesli'den aldığım cesaretle. İnşallah okuyabilirim seçtiğim kitapları. İlk olarak Adam Fawer' dan Oz ile başladım haydi bana kolay gelsin.
posted from Bloggeroid

11 Ekim 2016 Salı

Etkinlik


Instagram da @bab_crochet güzel bir etkinlik planlamış. Kasev Vakfı huzurevinde kalan emekli öğretmenlerimiz için diz örtüsü yapalım demiş. Davete icabet etmek gerekir deyip başladım motiflere ,ip alize diva motifler güzel ama diva birazcık yanlış seçim olmuş diz örtüsü için. Yinede örebildiğim kadar ördüm gönderdim.

Tabi ki motifci arkadaşlarımla bizimde katkımız olsun diyerek birer tane daha diz örtüsü ördük sevgili şefimiz Nilgün www.nilgunkomar.com sitesinin sahibesi bizim adımıza ulaştıracak öğretmenlerimize örtüleri.

Kilo durumum vehametini korumakta maalesef.
posted from Bloggeroid