17 Mart 2016 Perşembe

Bulut gölgesi


http://bulutgolgesi.blogspot.com.tr/2016/03/cocuklar-hepimizin-23-nisan-losev-icin.html?m=0
Bulut gölgesi blogunun sahibesi Tülin Hanım çok güzel bir kampanya başlatmış. Örgü ve dikiş bilen herkes davetli. İkisinide bilmiyorum yada yok ben yapamam derseniz en azından linki paylaşıp duyurabilirsiniz sevgili blog dostlarım.

posted from Bloggeroid

9 Mart 2016 Çarşamba

Örgü, kitap, diyet

Bu aralar kilo konusuna takılmış durumdayım. Yaz yaklaştığındanmı nedir artık bilemedim yada göbeğim benden ilerde diyemi acaba. Belkide boş takıntıdır. Gerçek dünyadan kaçmak için kullanıyor olabilirim belki bu durumu.
tarihi not eseyim köşeye: 04/03/2016
Yaza 60 olmayı umuyorum.


Motifler motifler. Pazar günü elimi kestim baya bir sakarlık abidesiyim ama yinede bikaç motif örmeden duramadım.

Bu kitabı okudum. Eğer çocuğunuz sınava hazırlanıyorsa ve siz sürekli ders çalış ,sınava hazırlan ,test çöz evladım, elalemde ne çocuklar var ,senden beklentim büyük diyorsanız evladınıza yada belki sözlü olarak söylemeyip davranışlarınızla bu düşünceleri yansıtıyorsanız mutlaka okumalısınız. Zaten Doğan Cüceloğlu'nun kitaplarını severek okurum ,bu kitapta tavsiyemdir. Haa bu arada ben kendimi boşuna okumuşum gibi hissettim çünkü eşimde bende kızımıza derslerin hayatında ki en önemli şeyler olduğu imajını çizmedik hiçbir zaman. Kitabı okurken hep gülümsedim ve kendimizle gurur duydum. İnşallah hepimizin evlatları mutlu olacakları yerlere gelirler.
posted from Bloggeroid