27 Mart 2015 Cuma

Pinnertest ve örgü

Bugün pinnertest diyetisyenimle görüştüm. Aşağı yukarı bildiklerimi söyledi ama bilmediğim gıda intoleransının iyileşebileceği ve bununda belirtilen sürelerde kırmızı sütundaki gıdaları tüketmemekle mümkün olduğu. Birde maya deyince aklıma yanlızca ekmek gelmemesi gerektiğini öğrendim :))

Yine elimdeki ipleri bitirmek için uğraşmaya devam. En kolay bebek yeleği örmek galiba ve tabiki en zevkli örgü bebekler için örüleni. Sahibi belli olmasada bir bebeğin giydiğini hayal etmenin mutluluğu paha biçilemez :))

posted from Bloggeroid

25 Mart 2015 Çarşamba

3. Gün ve bebek yeleği

Bugün 3. gün ve yine başarılı geçti. Pazartesi sabah 69.1 kg idim bu sabah 68.6 kg. Kendimi nasıl hissediyorum henüz bilemiyorum sanırım her zaman ki gibiyim. Diğer gıdalar için birşey diyemem ama elma aklıma gelince ağzım sulanıyor. Eh napalım bunuda atlatıcam o kadar para verdim teste dimi ama.
Bugün ve yarın pirinç detoksu yapıyorum. Malum kadınlar kulübünde zayıflama grubumuz var bir süredir izinliydim listede değilim bu cuma listeye dönmek istiyorum vermem gereken 5 kilom kaldı ve artık kilomu verip mezun olmak istiyorum.


Fotoğrafsız yazı yazmaktan hoşlanmıyorum malum, konuyla alakalı olmasada yeni bitirdiğim fırfırlı yeleği paylaşayım dedim o yüzden.


Rengi toz pembe çokta güzel oldu. Gelecekteki sahibesi iyi günlerde giysin inşallah.

posted from Bloggeroid

23 Mart 2015 Pazartesi

1. Gün :)

Şeker pancarı ve elma +1
Sarımsak ve nohut +2
Koyun sütü +3
Yani 3 ay 6 ay ve 9 ay tüketmemem gereken gıdalar.
Bugün ilk günümdü ve başarılı geçti bence :))


Acılı ezme
domates, biber, salatalık, maydanoz, soğan, acı kırmızı biber ince ince doğranır nar ekşisi acıbiber salçası zeytinyağı isot ve limonla tatlandırılır.
Not:malzemelerin çok ince doğranmış olması gerekir, eğer doğrayamam derseniz doğrayabilen birine yaptırabilirsiniz. Misal benim kocışkom yaptı ,ellerine sağlık . Beyim diye söylemiyorum çok güzel salata yapar :)
Not 2: tabiki sarımsak ta koyuluyor ama benim uzun bir süre uzak durmam gerekiyor :(
posted from Bloggeroid

Pinnertest

Sonunda uzun zamandır yaptırsammı yaptırmasammı diye düşünüp durduğum gıda intoleransı testini yaptırdım. Sonuçları haftasonu aldım ve bugün itibariyle uygulamaya başladım. İnşallah başarabilirim uygulamayı.

posted from Bloggeroid

19 Mart 2015 Perşembe

Karmaşık hissediyor...

Duygu karmaşası yaşıyorum son günlerde. Bir tarafım neşeli gittiğimiz şehir güzel yaşanılası bir yer, bir tarafım üzgün can dostum var burda arkadaşlarım var, sevinçlerim, hüzünlerim... 10 sene oldu nerdeyse Kocaeli'ye geleli. Öncesi Afyon çalışmaya başladığım eşimle tanıştığım evlendiğim kızımın doğum yeri. 97'den 2005'e ve burası 2005'ten 2015'e. Şimdi hiç gidemeyiz dediğimiz yer Eskişehir. Yeni bir macera bizi bekliyor. Tedirginiz açıkçası hatta eşim daha tedirgin. Aslında erkekler kendi memleketlerinde yaşamak isterler genelde yada ben öyle düşünüyorum sanırım. Ama onada söylediğim gibi ''mutluluk insanın içinde gizliymiş, nereye giderse oraya taşırmış insan mutluluğunu'' .


posted from Bloggeroid

15 Mart 2015 Pazar

Hayat sürprizlerle dolu

Bazen hayat insana beklemediği sürprizler sunabiliyor :) olmaz dediğiniz şey kolayca oluveriyor. Biz bu yaz yine taşınıyoruz yine eşya topama ve yerleştirme seramonisi bizi bekliyor ama bu defa öyle şehir içinde lojmandan evimize değil şehir aşırı taşınıyoruz :)

Bu çok renkli bereyi elimdeki iplerden uydurdum kalınca sımsıcak bir bere oldu bendenize ee malum havalar soğuyumca elimdeki onyüz bereciklerim ince geldiler bende ihtiyaca binaen örüverdim. Nasıl olmuş ?😊


posted from Bloggeroid