16 Temmuz 2014 Çarşamba

Hüzünlümüyüm ne...

Gunler hızlıca geçip gitmekte kış bitti bahar geldi derken bir bakmışız yaz gelmiş. ..yalnızca mevsimlermi günlermi ömrümüzden geçip giden, insanlar da var dün var bugün yok olan. Bi akşam konuşup gülüşüp yemek yediğin aynı sofrada bi gün bakmışsın yüzünü çevirir suçlu bakan gözlerini görme diye...kendini almış senden ama en çokta gülümsemeni almış ve tabi güven denen o duyguyu almış yanına sen sağ ben selamet der gibi...

Posted via Blogaway

3 Temmuz 2014 Perşembe

Birleştirme zamanı

Motiflerimi birleştirmeye başladım sonunda...sanırım bebek battaniyesi olur. Tabii fikir degiştirmezsem yine :)

Posted via Blogaway

2 Temmuz 2014 Çarşamba

Küçük mutluluklar

Kocişimin bana sürprizi ♥ aslında tam sürpriz denirmi bilmem... geçen hafta bir gün gezerken mudoya girdik ,ben kıyafetlerle mutfak eşyalarına göz atarken beyim gel hatun sana örgü sepeti alalım dedi. Nasıl bi coştuysa artık iki tane alalım küçük olanı başka bi yerde kullanırsın dedi. Başka bişey dedimi hatırlamıyorum ben o arada mutlu mesut alalım deyip bir yandan kocişimin nasıl böyle bir karar verdiğini ve ikinci sepeti nerede kullanabilecegimi düşünmeye başlamıştım bile. Nitekim sonunda sepetlerin indirimde olduğunu öğrenip küçük sepeti çamaşır makinasının üstünde kullanmaya karar vermem kasada ödeme yapılma anına denk geldi. Eh ne diyelim örgülerim mutlu, ben mutlu ben mutlu olunca kocişkom huzurlu :))

Posted via Blogaway

1 Temmuz 2014 Salı

Motifler

Motif etkinliğinden gelen motifleri birleştirmeye devam ediyorum ve kalan lif ipleriyle sıkıldıkça ördüğüm motifler çoğalmaya devam ediyor. Aslında nasıl birleştireceğime karar veremedim motifleri ...grimi ,siyahmı, beyazmı olmalı birleştirme rengi muamma şimdilik. ..

Posted via Blogaway